Gopo Targoviste - Despre Noi

Gopo Targoviste

La Gopo Targoviste gasiti intotdeauna o gama completa de materiale de constructii. Va oferim garantia unor produse de calitate, totdeauna la pretul corect. Clentii nostrii sunt atat firme mari din domeniul constructiilor dar si persoane fizice interesate sa achizitioneze materiale de constructii de buna calitate la preturi mici.

Despre Noi

GOPO SRL a fost înfiinţată în anul 1993, pornind de la ideea de a oferi clienţilor o gamă variată de produse de calitate într-un domeniu dinamic, în continuă creştere şi cu o cerere foarte ridicată, acela al materialelor de construcţii.
Suntem una dintre cele mai importante firme din judetul Dambovita care furnizeaza materiale de constructii atat catre firme mari cat si catre persoane fizice. Principalul nostru obiect de activitate este comercializarea si distribuţia de materiale de construcţii în judeţul Dâmboviţa şi în judetele alăturate.

Datele noastre de identificare:
Societatea este înregistrată la Registrul Comertului cu numarul J15/508/1993 avînd CUI 3565239 şi sediul în Str. Laminorului, nr. 70, oraş Târgovişte, jud. Dâmboviţa

Valori Gopo

In definirea valorilor ne-am concentrate pe:

  • Calitate – calitatea superioara a produselor oferite constituie un criteriu de baza pentru obtinerea satisfactiei clientilor nostri
  • Performanta – in tot ceea ce facem incercam sa atingem cel mai inalt nivel, de aceea avem idei creative, atitudine vizionara, determinare in munca si adaptabilitate si grija fata de client
  • Competenta – suntem constienti ca in zilele noastre nivelul calitatii si seriozitatea construiesc renumele, de aceea echipa noastra caută să furnizeze cele mai noi și competente soluții și produse, astfel încât să satisfacem nevoile clienților noștri.

Ce Facem?

Reusim la momentul actual să deservim un portofoliu impresionant de clienţi (revânzători, constructori, meseriaşi,etc), fapt care nu poate decât să ne bucure şi să ne faca să fim din ce în ce mai buni şi mai bine pregătiţi pentru dumneavostra.

Misiunea Noastra: Ne dorim sa fim un partener puternic si important pentru clientii si colaboratorii nostri de aceea ne preocupam permanent de calitatea produselor si serviciilor oferite cat si de valoarea capitalului uman din firma.

Clientii Nostrii

Clientii nostri sunt acele firme sau persoane care cauta cele mai bune oferte de pe piata, cel mai corect pret, si cele mai avantajoase servicii de vanzare si post vanzare. Clientii nostri sunt aceia care pun un mare accent pe calitatea produselor achizitionate si pe pretul oferit, atunci cand iau o decizie de cumparare pentru materiale de constructii.

Parteneri Gopo

Colaboram cu cei mai importanti producatori de materiale de constructii din Romania si din intreaga lume. Astfel, lista partenerilor nostri contine nume precum: Wienerberger Sisteme de Caramizi, Soceram, Daw Benta - Caparol, Swisspor, Holver, Hasit, Semmerlock, Elpreco Isover, Bramac, Bilka, Lindab, Tondach, Carpatcement Holding, Holcim, Adeplast si altii.
Suntem intotdeauna deschisi sa includem in portofoliul nostru de colaboratori cele mai performante firme din domeniul materialelor de constructii.

Echipa Gopo

Suntem o echipa tanara, flexibila si entuziasta, pregatita sa va ofere mereu cele mai bune solutii si sa vina in intampinarea nevoilor dumneavostra.

Cautam intotdeauna sa fim bine pregatiti pentru a va oferi solutiile si produsele cele mai potrivite. Fie ca sunteti o puternica firma in domeniul constructiilor, fie ca sunteti o persoana in cautarea unor solutii pentru amenajarea locuintei, intotdeauna la noi veti gasi un raspuns si o indrumare competenta din partea echipei noastre.